Over BATC

Ik kan hier nu een heel mooi filosofisch verhaal op gaan hangen over de naam van mijn blog maar zo spannend is het allemaal niet. Ik vond Sex And The City wel leuk en volwassenachtig, verhuisde net naar ‘de stad’ en wilde graag over mezelf schrijven. Dát is wel een beetje egoïstisch, dat klopt, maar ik zie het meer als mijn dagboek waar mensen toevallig in mee mogen lezen. Naast dat het openbare een stok achter de deur is om te blijven schrijven, is het ook wel een handige manier om mijn moeder (meest trouwe lezer) op de hoogte te houden van details.

Beetje geschiedenis

Beauandthecity.nl is niet mijn eerste plekje op het internet. Het begon zo’n 6 jaar geleden, toen ik in de 2e klas van de middelbare school zat. Ik was gek op nagellak, en toen ik op een middag Youtube ontdekte met tutorials ging er echt een wereld voor me open. Al snel klikte ik door naar beautyfilmpjes en besloot ik ook zelf een beautyblog te beginnen. Kwam er gelukkig al snel achter dat ik daar niet helemaal voor gemaakt was. 

Mijn nagellakverslaving zette door en ik vond het schrijven toch wel heel leuk, dus: een nagellakblog. Langzaam begon ik steeds meer over mijn leven te bloggen en steeds minder over nagellak. In 2011 deed ik mee aan Project 365 waarbij ik iedere dag een foto plaatste op deze blog en als het ware een soort dagboekje bijhield. Op ikbenbeau.blogspot.nl heb ik vervolgens 3 jaar lang geblogd over van alles en nog wat. Ik had even een pauze van een jaar, maar in juni 2014 pakte ik de draad weer op. Het eerste artikel op Beau And The City verscheen op 1 februari 2015.

 

Leave a Reply