Over mij

aboutbeau

Ik ben Beau, 20 jaar oud (17 maart 1996) en de hoofdredactrice van mijn eigen egocentrische stukje internet. Daar moet ik het voorlopig nog even mee doen: ik volg de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht, maar dat vergt weinig creativiteit. Ik hoop ooit ergens terecht te komen waar ik mag schrijven en geen dag hetzelfde is.

Sinds eind 2014 woon ik op kamers in Utrecht en dat vind ik heerlijk. Ieder weekend ga ik naar mijn ouders (vlakbij Rotterdam) om te werken bij de AH. Daar werk ik ondertussen al 4,5 jaar, waarvan de laatste 3 jaar als deli-kaasmeisje. Sinds oktober 2015 ben ik ook barista bij een leuk koffietentje in Utrecht. Maar nu even niet: op het moment woon ik in Thessaloniki. In Griekenland dus, waar ik een half jaar journalistiek studeer als minor. Van september 2016 tot en met februari 2017 zijn mijn fotodagboeken gevuld met alles wat ik in Griekenland beleef.

Verder zit ik bij de Kookcommissie van mijn studievereniging (heel leuk!), heb ik veel lieve vriendinnen en gezellige huisgenoten. Ik hou van wijn en lekker eten, (dus) ik fitness, hou van spontane plannen, goeie gesprekken en van bloggen.

Leave a Reply